Trainingen

Trainingen

Je hebt de eerste stap gezet. Kijk hier welke Bikkeltraining het beste bij jou past en meld je aan. Elke les is zorgvuldig opgebouwd en bevat de volgende elementen: warming-up, hardlopen (cardio), krachtoefeningen en cooling down. Ongeacht jouw niveau en tempo haal je uit elke training maximale voldoening.

Bikkeltraining zorgt voor:

  Betere conditie
  Ontwikkeling van je spieren
  Mentale fitheid
  Gewichtsverlies
  Lekkerder in je vel zitten

Klaar voor een gratis proefles?

Vind je het leuk om aan een van deze trainingen mee te doen? Kom dan een gratis proefles volgen!

3642b664-4159-4a66-bf9a-bc888bb2a418

Bikkel Circuittraining (1 uur)

Tijdstip: Dinsdagavond 19:00 en 20:15
Plaats: Julianapark Hoorn
Informatie: ronald@bikkeltraining.nl

Samen interval- en herhalingsoefeningen uitvoeren met behulp van trainingsattributen. Werk aan je spierkracht, conditie en aan je gewicht onder begeleiding van een gediplomeerd trainer.

LET OP:

Maximaal aantal deelnemers voor deze training is 20 personen dus inschrijven is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar ronald@bikkeltraining.nl of via een fb messenger bericht.

Hardlopen kun je leren (1 uur)

Tijdstip: Zaterdagochtend 9:00
Plaats: Julianapark Hoorn
Informatie: ronald@bikkeltraining.nl

Heb je nog nooit aan hardlopen gedaan of wil je eerst je conditie met alleen hardlopen opbouwen? Dan is deze training  in het Julianapark iets voor jou. Je leert de juiste looptechnieken in combinatie met conditietraining om steeds beter en makkelijker te kunnen rennen. Onder begeleiding van een gediplomeerd trainer werk je aan je conditie.

Ronald: “Dit opbouwende programma is bedoeld om te ontdekken wat sporten voor jou kan doen of om na langere tijd niet-sporten weer met plezier te beginnen.”

Raymond Schietberg 03 WEB

Bikkeltraining (1.15 uur)

Tijdstip: Woensdag 19.15 uur / Vrijdag 6.30 uur (Early Bird Run) / Zondag 9.30 uur
Plaats: Julianapark Hoorn

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. In je eigen tempo en onder goede begeleiding. Elke training is anders, met conditieopbouwende en spierversterkende oefeningen. De trainers zijn ervaren en weten jou maximaal te motiveren. Ook zorgen zij ervoor dat je de work-out op de juiste manier uitvoert.

Ronald: “Bikkeltraining is een effectieve methode om verschillende doelen te bereiken. Ook het samen trainen stimuleert je om nét even harder te werken dan individueel.”

Raymond Schelphoek 04 WEB
Bikkelboksen 16 WEB

Bikkelboksen (1.15 uur)

Tijdstip: Maandag 19.15 uur / Donderdag 19.30 uur
Plaats: Julianapark Hoorn / Gymzaal Gerritsland Hoorn

Bokstraining als basis en trainen in de buitenlucht: dát zorgt voor een boost! Je werkt aan je conditie, coördinatie, lenigheid, kracht en behendigheid. Met ruimte voor plezier en ontspanning. Bikkelboksen is een sportieve training, geschikt voor iedereen. Ook als je geen ervaring hebt met boksen of je conditie nog wilt opbouwen.

Ronald: “Als bokstrainer heb ik meer dan 25 jaar ervaring. Ik kan jou professioneel begeleiden, zodat je plezier hebt in je trainingen en blessurevrij blijft.”

Ladies Only (1 uur)

Tijdstip:  Woensdag 9.30 uur / Vrijdag 09.30 uur
Plaats: Julianapark Hoorn

Samen met andere vrouwen en een gevarieerd programma werk je toe naar een betere conditie. De Ladies Only trainingen bevatten alle bikkel-elementen en zorgen ervoor dat je fit wordt én fit blijft. Je kunt op elk niveau instappen. Gezamenlijk trainen geeft een enorme stimulans.

Ronald: “In de Ladies Only groep voel je je als vrouw snel thuis. Het sociale karakter maakt dat alle deelnemers het beste uit zichzelf halen en voldaan naar huis gaan.”

BT-ladies-05-WEB

One on One Training

Tijdstip: op afspraak.
Neem contact op voor meer informatie.

Dé 1 op 1 begeleiding, ofwel personal training. De training wordt helemaal op jou en je wensen afgestemd. Aan de hand van verschillende methodes werk je toe naar jouw persoonlijke doelen. Ongeacht je startniveau.

Ronald: “Met de One on One Training krijg je intensieve begeleiding en bouw je jouw conditie zeer effectief op.”

Afvalprogramma

Tijdstip: op afspraak.
Neem contact op voor meer informatie.

Is het tijd om je levensstijl om te gooien, meer conditie op te bouwen én gewicht te verliezen? Bikkeltraining werkt samen met diëtist Nancy van Kuik (wwww.dieetzo.nl). Nadat uw wensen en lichamelijke conditie in kaart zijn gebracht, wordt een programma op maat voor jou gemaakt. De combinatie van beweging, voedingsadvies en begeleiding zorgt voor snel resultaat.

Ronald: “Je wilt het wel anders, maar je weet niet hóe. Daarbij kunnen Nancy en ik je op een verantwoorde manier coachen. Zet die eerste belangrijke stap vandaag: neem contact op!”

Bikkelevents & Bikkelextra's

Bikkeltraining betekent ook saamhorigheid, uitdaging en gezelligheid.
Daarom organiseren we regelmatig extra activiteiten.

Bikkelborrel

Elke laatste woensdag van het kwartaal komen we samen voor een gezellige borrel. Gratis. Voor jou als bikkel.

Early Urban Run

Het nieuwe jaar goed van start! De eerste zaterdag van januari is de Early Urban Run om 06.30 uur. Een uur Bikkelen door de binnenstad van Hoorn. We verzamelen op de Roode Steen. Deelname is gratis.

Duintraining

een andere omgeving, een nieuwe uitdaging. 2 keer per jaar organiseren we de Duintraining in de Schoorlse duinen. We vetrekken gezamenlijk met de bus vanaf het Julianapark. Houd voor de datums de kalender op deze website in de gaten.

Op aanvraag

Ronald traint ook sportteams en bedrijfsteams.

Bikkelboksen is supersportief en de training is geschikt voor iedereen,
ongeacht je ervaring en conditie
Ronald Vos, trainer