Over ons

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. Samen, werken aan een goede conditie en een gezamenlijk doel.

Over ons

Fit worden en fit blijven. Onder begeleiding van een gediplomeerde, gemotiveerde trainer met ruime ervaring.

Bikkeltraining is voor iedereen: belangrijk is dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de training kan volbrengen.

Plezier is het belangrijkste bij het sporten. Met een groep sporten, is een enorme stimulans. Gezamenlijk trainen en met de juiste begeleiding word je extra gemotiveerd om je conditie te verbeteren en te onderhouden. We hebben verschillende groepen, zodat iedereen mee kan doen.

Ronald
Vos

Ronald Vos is oprichter van en trainer bij Bikkeltraining: "Sport is de rode draad in mijn leven. Op tienjarige leeftijd begon ik met boksen."

Al snel mocht ik uitkomen voor Jong Oranje en later voor het Nederlands Team. Ik bokste in totaal 5 Nederlands Kampioen titels bij elkaar in de hoogste (A-)klasse. 30 jaar lang trainde en coachte ik andere bokstalenten.

"Ook gaf ik trainingen bij andere sportscholen. Ik combineerde dit met hardloop workouts in de buitenlucht. Dit resulteerde in de ontwikkeling en de oprichting van de Bikkeltraining. Ik geef mijn passie voor sport en beweging graag door. Het beste uit jezelf halen, op elk niveau en op elke leeftijd. Dat kan bij de Bikkeltraining."

Ronald Vos Bikkeltraining

Ondernemers sectie

Ondernemers

Bikkeltraining draagt bij aan lichamelijke gezondheid en mentale weerbaarheid.

Als ondernemer kun je partner worden en elke week met 1 persoon deelnemen. Sporten zorgt voor een betere conditie, draagt bij aan minder verzuim en helpt ziekte en uitval voorkomen. Samen ‘bikkelen’ maakt werknemers en werkgevers blij. Neem contact op voor meer informatie.

Deze partners gingen je voor

Ondernemers galerij

DSC_0001
DSC_0002
DSC_0003
DSC_0004
DSC_0005
DSC_0006
DSC_0007