Informatie over Bikkeltraining

Wat is Bikkeltraining?

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. Samen, werken aan een goede conditie en een gezamenlijk doel:

Fit worden en fit blijven. Onder begeleiding van een gediplomeerde, gemotiveerde trainer met ruime ervaring.

Bikkeltraining is voor iedereen: belangrijk is dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de training kan volbrengen.

Plezier is het belangrijkste bij het sporten. Met een groep sporten, is een enorme stimulans. Gezamenlijk trainen en met de juiste begeleiding word je extra gemotiveerd om je conditie te verbeteren en te onderhouden.

We hebben verschillende groepen, zodat iedereen mee kan doen.

A2_BT-avond-05-WEB
Raymond Schelphoek 04 WEB

Bedrijven / Ondernemers

Bikkeltraining draagt bij aan lichamelijke gezondheid en mentale weerbaarheid. Als ondernemer kun je partner worden en elke week met 2 personen deelnemen. Sporten zorgt voor een betere conditie, draagt bij aan minder verzuim en helpt ziekte en uitval voorkomen. Samen ‘bikkelen’ maakt werknemers en werkgevers blij. Neem contact op voor meer informatie.

ronaldvos

Over oprichter Ronald Vos

Ronald Vos is oprichter van en trainer bij de Bikkeltraining: "Sport is de rode draad in mijn leven. Op tienjarige leeftijd begon ik met boksen. Al snel mocht ik uitkomen voor Jong Oranje en later voor het Nederlands Team. Ik bokste in totaal 5 Nederlands Kampioen titels bij elkaar in de hoogste (A-)klasse. 25 jaar lang trainde en coachte ik andere bokstalenten."

"Ook gaf ik trainingen bij Sokudo. Ik combineerde dit met hardloop workouts in de buitenlucht. Dit resulteerde in de ontwikkeling en de oprichting van de Bikkeltraining. Ik geef mijn passie voor sport en beweging graag door. Het beste uit jezelf halen, op elk niveau en op elke leeftijd. Dat kan bij de Bikkeltraining."

Over hardlooptrainer Raymond Joesoef

Raymond Joesoef is gediplomeerd (hardloop)trainer bij Bikkeltraining: “Sport heeft mij veel méér gebracht dan alleen een goede conditie. In mijn jeugd heb ik veel verschillende sporten gedaan. Toen ik 16 jaar was, begon ik met boksen. Ik werd in de jaren die daarop volgden, Nederlands kampioen in de B- en C-klasse.

Ik trainde - naast mijn reguliere bokstrainingen - regelmatig met Ronald in de buitenlucht. Hiermee is de basis gelegd voor onze vriendschap, Bikkeltraining en mijn persoonlijke sportdoelen. Na een aantal succesvolle halve marathons, halve triatlons en een hele marathon, volbracht ik dit jaar Ironman, de triatlon van Maastricht.

Sinds een aantal jaar ben ik als (hardloop)trainer actief bij Bikkeltraining. Ik vind geweldig om alle sportievelingen te begeleiden en te motiveren om hun sportdoelen te behalen. In combinatie met een flinke dosis gezelligheid maakt dit Bikkeltraining ‘aangenaam afzien’. Ik hoop in de toekomst nog veel nieuwe en bestaande Bikkels met passie te mogen trainen!”

Raymond-Klimrek-01-WEB
Bikkelboksen is supersportief en de training is geschikt voor iedereen,
ongeacht je ervaring en conditie
Ronald Vos, trainer