Trainingen

Bikkeltraining

bikkeltraining

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. Samen, werken aan een goede conditie en een gezamenlijk doel: Fit worden en fit blijven. Onder begeleiding van een gediplomeerde, gemotiveerde trainer met ruime ervaring. Bikkeltraining is voor iedereen: belangrijk is dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de training kan volbrengen.

Bikkelboksen

bikkelboksen

Samen in de buitenlucht je conditie verbeteren door middel van bokstrainingen. Je werkt aan je conditie, coördinatie, lenigheid, kracht en behendigheid. Uiteraard moet het leuk en vooral ontspannen zijn. Bikkelboksen is supersportief en de training is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring en conditie. Boksen hoef je dus niet eerder te hebben gedaan.

Ladies Only

ladies

Voor wie? Voor alle dames die willen werken aan een betere conditie. Fit willen worden en fit willen blijven. Deze training is geschikt voor alle niveau's. Ook al heb je nog nooit gewerkt aan je conditie, je kan gewoon meedoen. We hebben een gevarieerd programma waar ook de getrainde sporter veel plezier aan kan beleven.

One on One

15220154_1242889945769075_5503820029795415092_n

1 op 1 begeleiding. Een training die volledig wordt afgestemd op de deelnemer, ongeacht het niveau. Voor de start van deze training wordt een persoonlijk sportdoel besproken.

Klaar voor een proefles?

Vind je het leuk om aan een van deze trainingen mee te doen? Kom dan een gratis proefles volgen!

Bikkeltraining

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. Samen, werken aan een goede conditie en een gezamenlijk doel:

Fit worden en fit blijven. Onder begeleiding van een gediplomeerde, gemotiveerde trainer met ruime ervaring.

Bikkeltraining is voor iedereen: belangrijk is dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de training kan volbrengen.

Plezier is het belangrijkste bij het sporten. Met een groep sporten, is een enorme stimulans. Gezamenlijk trainen en met de juiste begeleiding word je extra gemotiveerd om je conditie te verbeteren en te onderhouden.

We hebben verschillende groepen, zodat iedereen mee kan doen.

15095726_1245055455552524_3016430676332705352_n
11024787_927520817292860_3644218412306096488_n

Bikkelboksen

Samen in de buitenlucht je conditie verbeteren door middel van bokstrainingen. Je werkt aan je conditie, coördinatie, lenigheid, kracht en behendigheid. Uiteraard moet het leuk en vooral ontspannen zijn. Bikkelboksen is supersportief en de training is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring en conditie. Boksen hoef je dus niet eerder te hebben gedaan. De combinatie van boksen en buitenlucht zorgt voor een heerlijke training.

Als bokstrainer heb ik meer dan 25 jaar ervaring en ik geef inmiddels 3 jaar bikkeltraining. Al mijn ervaringen zorgen ervoor dat jij op professionele wijze wordt begeleid en dat je zonder blessures en met veel plezier bikkelboksen kunt volgen.

Meedoen?
Elke maandagavond vanaf 19:15 in het Julianapark en donderdagavond vanaf 19:30 in de gymzaal bij het Gerritsland. Kom jij ook een gratis proefles volgen?

Ladies only

Bikkeltraining voor dames! Elke vrijdag om 09.45 uur, Julianapark in Hoorn.

Voor wie? Voor alle dames die willen werken aan een betere conditie. Fit willen worden en fit willen blijven. Deze training is geschikt voor alle niveau's. Ook al heb je nog nooit gewerkt aan je conditie, je kan gewoon meedoen. We hebben een gevarieerd programma waar ook de getrainde sporter veel plezier aan kan beleven.

Plezier is het belangrijkste bij het sporten. Met een groep sporten, is een enorme stimulans. Gezamenlijk trainen en met de juiste begeleiding word je extra gemotiveerd om je conditie te verbeteren en te onderhouden.

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. Samen, werken aan een goede conditie.

Bikkeltraining is dus voor iedereen: belangrijk is dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de training kan volbrengen.

Informatie over de kosten vind je hier.

Inschrijving kan via de site, maar je kan ook gewoon komen op vrijdag. De eerste les is gratis. Heb je nog vragen, klik dan op 'meer informatie' of stel je vraag via Facebook.

Meer informatie

Dames_Bikkeltraining

One on One

1 op 1 begeleiding oftewel personal training. Een training die volledig wordt afgestemd op de deelnemer, ongeacht het niveau. Voor de start van deze training wordt een persoonlijk sportdoel besproken.

Trainer Ronald Vos:

“Met duur- en conditietraining heb ik als bokstrainer jaren ervaring. Om je conditie verantwoord op te bouwen, en te behouden zijn meerdere methodes mogelijk. Elke groep en persoon verlangt de juiste begeleiding."

Meer informatie

Mijn passie is om samen, in de natuur te trainen.
Een groep te motiveren en te laten ervaren dat doelen bereikt kunnen worden.
samen gaan we ervoor!
Ronald Vos, trainer