Informatie over Bikkeltraining

Wat is Bikkeltraining?

Bikkeltraining is samen trainen (bikkelen) in de buitenlucht. Samen, werken aan een goede conditie en een gezamenlijk doel:

Fit worden en fit blijven. Onder begeleiding van een gediplomeerde, gemotiveerde trainer met ruime ervaring.

Bikkeltraining is voor iedereen: belangrijk is dat iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo de training kan volbrengen.

Plezier is het belangrijkste bij het sporten. Met een groep sporten, is een enorme stimulans. Gezamenlijk trainen en met de juiste begeleiding word je extra gemotiveerd om je conditie te verbeteren en te onderhouden.

We hebben verschillende groepen, zodat iedereen mee kan doen.

Bikkeldata

Bikkelboksen
Maandag, Julianapark
Tijd: 19:15

Bikkeltraining
Woensdag, Julianapark
Tijd: 19:15

Bikkelboksen
Donderdag, Gymzaal Gerritsland
Tijd: 19:30

Bikkeltraining
Vrijdag, Julianapark
Tijd: 6:30

Bikkeltraining Ladies only
Vrijdag, Julianapark
Tijd: 9:45

Bikkeltraining
Zondag, Julianapark
Tijd: 9:30

Beginners

Iedereen kan werken aan de conditie. Elk begin is moeilijk maar je zal merken dat er heel snel verbetering optreedt. Spierpijn hoort er ook bij, maar dat weegt niet op tegen de verbetering van lichaam en geest.

Meedoen

Gevorderden

Voor iedereen met een basisconditie. Een trainingsprogramma waarbij een combinatie van duur- en intervaltraining een belangrijk onderdeel is. Ook andere spiergroepen komen aan bod door middel van verschillende oefeningen.

Meedoen

Gevorderden+

Voor iedereen die over een goede conditie beschikt en lekker diep willen gaan. Er wordt hard getraind. Ook plezier hebben in wat je doet is heel belangrijk in deze training. We leren van elkaar.

Meedoen
ronald

Over Ronald

Sporten is de rode draad in mijn leven.

Toen ik tien jaar oud was begon ik met boksen. Al snel mocht ik uitkomen voor Jong Oranje en later voor het Nederlands team. In deze periode bokste ik vijf Nederlands Kampioen titels bij elkaar in de hoogste klasse(A-klasse).

Boksen bestaat niet alleen uit trainen in de sportschool, dit combineerde ik altijd met hardloop-workouts buiten. Sinds mijn 27ste ben ik zelf trainer en geef mijn passie voor de sport graag door. Dat doe ik nu al ruim 25 jaar jaar en ik hoop nog heel lang te genieten van alle sportievelingen die bij mij komen trainen en het beste uit zichzelf halen!

Als je er op zondagochtend om 9:30 uur bent,
ben je voor mij al een bikkel
Ronald Vos, trainer